Circ Rivel


Descobreix la màgia del “circ a la catalana”

El Circ Charlie Rivel és el nou circ català en homenatge al nostre pallasso més universal. En ell, les arts del circ es fusionen amb la nostra música, danses i vestuari tradicional. El llenguatge artístic de l’espectacle suma el gest acrobàtic amb la cultura popular catalana: un circ amb una forta càrrega d’emocions on la intrèpida parella de trapezistes evoluciona amb els aires de “Rosor” o el destre malabarista passa les bitlles a ritme d’una rumba de Peret.

Submergeix-te en el màgic món del circ de qualitat a través d’una funció inoblidable amb la garantia dels creadors del Festival del Circ: divertits pallassos, acròbates d’inversemblants proeses, mags sorprenents, temeraris trapezistes desafiant la gravetat… un esclat de colors i emocions per a gaudir en família! Ambientació, música, atraccions i balls et faran somiar! Dues hores d’espectacle de la mà d’una acurada selecció dels millors artistes del moment: guardonats en els principals festivals internacionals, estrelles dels millors circs del món, aclamats en els cinc continents.

I tot sota una àmplia vela climatitzada, de disseny innovador i avançada tecnologia en llum i so, sense cap columna interior (visibilitat total), còmodes butaques individuals, una extraordinària proximitat visual amb l’artista des de qualsevol butaca, amb capacitat per a 800 espectadors i servei de cafeteria.

Més informació a www.CircCharlieRivel.com