Gran Circ de Nadal
El Pavelló Girona-Fontajau es transforma en Circ

Cada edició del Gran Circ de Nadal de Girona aplega més de 17.000 espectadors essent una de les activitats que rep millor acollida per a les famílies gironines al cap de l’any. L’espectacle, de dues hores, presenta cada any més d’una trentena d’artistes arribats d’arreu del món que ofereixen fins a 12 atraccions de circ internacional de qualitat davant d’un decorat monumental i orquestra en viu. Cada edició, l’espectacle es vertebra al voltant d’un tema central: el circ sobre gel el 2014, la màgia de grans il·lusions el 2015, Orient el 2016 o el Circ Sobre Aigua el 2017.

El Gran Circ de Nadal ofereix  a Girona un espectacle similar al que tenen des de fa dècades grans capitals europees com Amsterdam, Berlin, París, Stuttgart o Zurich. Per la qualitat de l’espectacle, el condicionament de l’espai, la comunicació de l’espectacle i el nombre i resposta d’espectadors, el Gran Circ de Nadal ha respost a semblants paràmetres que els grans circs nadalencs de les grans ciutats centreeuropees amb llarga tradició en aquest tipus d’espectacles.

La transformació del pavelló de Fontajau en Circ, l’extensa campanya publicitària, els catxés d’artistes de primer nivell, els seus viatges i el transport del seu material artístic o el gran equip de personal fan cada any del Gran Circs de Nadal unes de les produccions escèniques més ambicioses de la temporada escènica catalana.

Més informació a www.CircNadalGirona.com