Qui som

El Patronat

President
Genís Matabosch

Vicepresident
Joan Mompart

Secretari
Ramon Bech

Vocals
Montserrat González
Manoli Marín
Javier Sáinz Moreno
Maria Romaguera
Joan Soler-Jové

Equip

Direcció General
Genís Matabosch
Nasqué a Figueres el 1977. Diplomat internacional en Administració i Conservació del Patrimoni per l’Institut Nacional del Patrimoni de París i llicenciat en Història de l’Art. Autor de nombroses exposicions i publicacions sobre el circ. S’ha encarregat del management de les gires catalanes d’importants circs estrangers. Posseeix la major col·lecció espanyola de documentació circense i una de les principals a Europa on milers de peces repassen la història de  les arts circenses des dels seus orígens fins als nostres dies. Habitualment és membre dels jurats dels principals Festivals Internacionals de Circ d’arreu del món. 

Producció
Joan Mompart
Després de diplomar-se en Turisme per l’Escola Universitària del Maresme, cursà el Màster Oficial en Direcció Hotelera del CETT-UB. Amb només vint-i-nou anys, a banda de la seva experiència en la gestió hotelera, des de 2008 s’ha convertit en una peça clau de la producció d’espectacles –des del ticketing a recursos humans- de Genís Matabosch, amb qui és copropietari del Circ Rivel, la carpa de circ més còmode d’Europa. 

Administració
Maria Romaguera
Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Girona, igualment cursà un postgrau en fiscalitat per a la petita i mitjana empresa. Màster en màrqueting i gestió comercial per la Universitat de Barcelona, des de 2003 treballa com assessora fiscal a RM Assessors amb seu a Girona. S’encarrega de la gestió administrativa de la fundació. 

Manteniment i publicitat exterior
Yura Kovalchuk
Nascut a Noviy Rozdil (Ucraïna) el 1982 es va formar com a tècnic protèsic dental sense imaginar probablement en cap moment que els camins el conduirien cap al circ. Des del mes d’abril 2015 integrà la plantilla d’operaris experts en el muntatge del Circ Rivel i des del Festival 2016 ha assumit un paper molt important en la publicitat exterior i en la producció tècnica de les diferents produccions de la fundació.

Disseny gràfic
Jesús Porra
Després d’encarregar-se de la imatge d’una gran empresa del seu país, Argentina, emigrà a Catalunya on comença col·laboracions amb diverses marques i esdeveniments. Ara fa dos anys esdevé “freelance” i crea el seu propi estudi de disseny, Matrioska Design, amb seu a Figueres. Des de 2015 integra l’equip de la fundació proposant una renovada imatge gràfica a les produccions.